Sunday, April 26, 2009

WARNE N KITE


warne penyembuhan...

sebab hijau tu warne tumbuhan so boleh la pakai kalu rase cam diri tu mesre alam. pilih la warne ni untuk mulekan satu kehidupan yg baru bagi individu yang niatnya ingin meninggalkan yang lame. korang akan rase segar mcm menhirup udare yg nyaman n start the new life dgn jayenyer.

tenang dan tenang...

biru laut warne yg datangkan calmness pada pemakainya. Indigo or darker blues pulak datangkan suasana yng selese, perasaan macam tengah mandi kat kolam air panas yang best tu.apa yang penting biru selalu jadi warne kegemaran org ramai. but i dont really like.. sorry

warna hitam boleh wat kite depressive???

colour yg basic sebenarnyer. seraser aku pun sumer orang paling koman ader sepasang baju colour hitam n suar sekali kan. aku pun ader gak sebab senang boleh pakai tuk ape2x social setting kan. biasenye warne hitam dikaitkan dengan jenis individu yang tertutup n x suke buat statement (is it??). buat individu yang wearing this colour look low-profile. so klau raser cam nak menonjol dikalangan ramai jgn pkai warne ini. but i like black... huhuhu

Orange adalah penonjolan diri n bina sesuatu yang wow!!

warne yang ade energy sgt tinggi. warna yang beri keseronokan kepade pemakainye tapi x semue berani pakai colour ini sebab akan menarik perhatian sekeliling anda.tapi nilah warne favourite kakak aku. peminat zahid chubby katekan.warne yang akan buat sekeliling anda menjadi cerie n tersenyun cam mkan buah oren.(boleh??)


keterbukaan n kelembutan

ramai orang yang associate pink dengan babies, little girls, n feminine . pink membuatkan sape je la yang pakai eventhough lelaki kelihatan mudah d approach n penyayang orangnyer. ye aku pun raser org yg pakai warne ni adalah unik n comel. macam my little girl

anda nak dilihat orang lain???

Purple dilihat sebagai warne yang natural n attraction gitu. purple adalah warne yang menonjol. jadi warne ini secara automatis menunjukkan anda ingin dilihat. nak glamour ea??.jika ingin kelihatan unik maka ini adalah warna anda.

Red can really pack a punch when needed.

warne yang sangat2x powerful . pakai warne ini apabila anda berniat untuk menaikkan semangat anda ataupun self- esteem sendirik. tapi jage2x org yg rendah self confidence agak takut dengan org yg suke pakai warne ini.

mengurangkan rase kecewe

orang kate puih itu suci, bersih. memakai warna ini diibaratkan seperti memulakan hidup baru. wah macam tabula rasa plak erk. warne ini kelihatan bersih maka pemilik warne ini adalah pembersih. setuju??? tapi adakah mereke asyik kecewe sahaja...

warne meningkatkan spirit

ibarat matahari katenye memberikan cahaya penyembuhan kepada pemakai warne ini.memberikan anda satu rase optimis, bahagie dan bercahaye2x. bayangan si kuning ini akan menceriakan orang disekeliling dan menjadikan kehidupan yang energetik. All shades of yellows and golds will cheer you up and help make you feel happier. yellow is a perky color!

*erm... pade aku pakai warne ape pun boleh...macam warne pelangi

6 comments:

cAhaYa NyaTa said...

anyway.. warna2 nie.. ada pada akak... tol x?? x cya tnye akmal.. agagaga.. tol la.. hahhaa..

la~nina said...

x caye2x....
bean tipu...
apsal nak kene tanye akmal

cAhaYa NyaTa said...

akmal kan rapat ngan akak.. 24jam bersame. hak3....

la~nina said...

24 jam???
tapi kitorang bkan roomate...
hmmm camner???

FARIE said...

i suka sumer kaler..
kaler wat i hidup..
xde kaler life is so boring..

btw, salam singgah..

la~nina said...

hahhahahha
rite farie...
i agree with u...